• De competitie en bekertoernooien liggen helaas al maanden stil en ook de deuren van de kantine zijn tot op heden nog steeds gesloten. Ondanks de nodige beperkingen blijft VV Geldrop volop in beweging, zeker in een relatief moeilijke tijd als deze.

“We vinden het belangrijk om de interactie, voor zover mogelijk, met onze leden te behouden, daarom organiseren we o.a., uiteraard binnen de geldende maatregelen, onderlinge wedstrijden voor onze jeugd. En gelukkig kunnen onze senioren ook weer naar het sportpark om te trainen”, zegt VV Geldrop-voorzitter Peter Verstraaten.

“Deze activiteiten kunnen natuurlijk geen doorgang vinden zonder de inzet van onze vrijwilligers. Coördinatoren, trainers, coaches, de accommodatie- en terreinbeheerders en overige begeleiders zorgen er wekelijks voor dat onze leden de sport kunnen beoefenen die zij het liefst doen. Die inzet waarderen we enorm. Verder zijn we blij dat veel sponsoren de vereniging trouw blijven. Een groot goed, want net als voor iedere andere vereniging, is het ook voor VV Geldrop geen makkelijke tijd.”

Desalniettemin kijken we positief naar de toekomst en hopen we zo snel als mogelijk ‘het normale’ verenigingsleven weer op te pakken.