• Afgelopen maandag speelde de kampioensvrouwen van VV Geldrop de laatste wedstrijd van het seizoen.

  De thuiswedstrijd tegen Gemert verliep zoals het moest, gecontroleerd, met overmacht en veel kansen.

   

  Na het behalen van het kampioenschap de week ervoor tegen VOW was het natuurlijk de kunst om de focus toch nog even terug te halen.

  Met het nagenieten gedurende week was niets mis.

  De koppies dezelfde kant op, de wil om te laten zien dat je kampioenswaardig bent, en met een goed gevoel het seizoen zien af te sluiten, dat was het doel.

  De opkomst was bijzonder, door de erehaag van de speelsters van Gemert het veld opkomen, een heel mooi gebaar. Na 2 minuten was het Ellen die de score opende. Met overmacht was het spel van Geldrop verzorgd en waren ze de baas op het veld. Het duurde echter behoorlijk lang voordat deze marge vergroot werd. Geldrop vergat om meerdere mogelijkheden om te zetten in goals. Toch lukte het wederom Ellen om nog voor rust de 2-0 op het scorebord te zetten. De enige kans die Gemert kreeg voor rust werd in de 42e minuut ook direct omgezet in een goal, 2-1. Na de rust ging Geldrop door met “verdeel en heers”. Met nog steeds veel kansen die er niet in gingen wisten ze het doel dan toch nog te vinden. In de 65e minuut knalde Wendy de bal onberispelijk in het net, 3-1. Na een lange revalidatie was dit voor haarzelf een prettige beloning. Vijf minuten later (’70) was het Sabine die behendig de bal achter de Gemertse doelvrouw schoot, 4-1. Afsluitend wist ook Fabienne nog het doel te vinden in de 78e minuut en stond de eindstand op het scorebord, 5-1.

  Met een positiefgevoel kon hiermee het seizoen afgesloten worden.

  Tien minuten voor tijd waren er nog twee publiekswissels, Sabine en Jennifer werden aan de zijkant onthaald met applaus en bloemen. Voor hen was het officieel hun laatste wedstrijd, en met bloemen werden zij bedankt voor hun belangrijke bijdrage.

  Het feestje ging na de wedstrijd weer gewoon door, en het was nog lang onrustig op de club.