• Voordelen voor leden

  De ledenpas biedt nog een aantal mooie extra's voor de leden van V.V. Geldrop. Maak er vooral gebruik van!

 • Extra kracht- en conditietraining is goed voor wedstrijdsporters! Dit om blessures tegen te gaan en om fitter op het veld te staan. En wil je tijdens de winter- en zomerstop toch je conditie op peil houden? Dat kan via VV Geldrop met flinke korting bij Sportcentrum Harks of Sportcentrum 040FIT!

  Sportcentrum Harks heeft in Geldrop ook al geruime tijd een tweede vestiging. Bij 040FIT! kun je alleen fitnessen en is er minder begeleiding dan bij Harks, maar daar betaal je dan ook minder voor. Het verschil in fitness begeleiding is dat er bij Harks  kosteloos een schema voor je gemaakt wordt en bij 040FIT! betaal je daar extra voor. Bij Harks kun je ook nog steeds gebruik maken van de groepslessen, spinning en fysiotherapie. 

  De voordelen op een rijtje:

  Harks

  6 mnd onbeperkt sporten € 27,99 p.m.

  Klantenpas € 10,00

  040FIT!

  6 mnd onbeperkt sporten € 20,99 p.m.

  1 jaar onbeperkt sporten € 227,99 ineens (wordt na 1 jaar € 20,99 p.m.)

  Klantenpas € 10,00

  Aanmelding

  Via het aanmeldformulier (klik op de pdf) op de site van VV Geldrop, kun je je aanmelden. Het aanmeldformulier stuur je ingevuld naar het secretariaat van VV Geldrop (secretaris@vvgeldrop.nl). De secretaris zorgt voor het doorsturen en aanmelden bij Harks. Na 3 werkdagen kun je je bij de sportschool inschrijven. Neem een pasfoto mee. Let op: deze voorwaarden gelden ook voor directe familie leden, dus ook broer, zus, vader, moeder, zoon of dochter. 

  Neem voor meer informatie een kijkje op www.harks.nl of www.040fit.nl