• Verschillende jeugdspelers maken overstap naar BVO

20 jun 2022
  • Met ingang van het seizoen 2022-2023 gaan een aantal spelers binnen de jeugdopleiding onze club verlaten om bij een Betaald Voetbalorganisatie (BVO) te gaan spelen.

Toine Stals (JO11-1), Fabio Zanetti (JO12-1), Dominic van Brunschot en Bryan Verhagen (JO13-1), Darko Siminiceanu (JO17-1) en Tom Sas (Geldrop heren 1) vertrekken allen naar FC Eindhoven. Mads de Graaf (JO13-1) speelt tijdens de volgende voetbaljaargang voor Helmond Sport.

Allereerst een groot compliment aan de spelers zelf, maar datzelfde verdienen ook de trainers die deze teams ondersteunen. Het laat zien dat onze jeugdopleiding zich blijft ontwikkelen en in de gaten wordt gehouden door de bestaande BVO’s in de regio.

We wensen iedereen heel veel succes bij hun nieuwe club!