• De groenwitten trokken naar Venray om daar tegen de koploper een resultaat te halen en zodoende nog mee te strijden voor de 2e periode titel, en ondanks een bijna volledige selectie ( alleen spits Ron Jansen was geblesseerd) boden ze goed partij, maar kwamen in beslissende fases toch tekort tegen dit sterke Venray.

Het begin was voor Venray, met de snelle Versteden en Vievermans had onze achterhoede het al meteen lastig, beide konden binnen 5 minuten al binnen de 16 uithalen, maar hun schoten waren niet krachtig genoeg, daarna kwam er een fase dat Geldrop de wedstrijd onder controle had en Venray niet echt gevaarlijk meer kon worden, met prima strijd en combinaties boden onze jongens prima weerstand en ook Venray had de handen vol in deze fase van de wedstrijd.
    Het was dan ook zuur toen 10 minuten voor rust een voorzet van Vullings niet kon worden geblokt en Versteden de bal bij de 2e paal kon binnen koppen.
    Geldrop ging niet bij de pakken neer zitten en voetbalde vrolijk mee, het had zelfs net voor rust gelijk kunnen maken, toen uit een corner van Pieschel, Yannick Desriac keurig binnenkopte, maar verdediger Willems de bal met een uiterste krachtsinspanning van de lijn kon halen. Waardoor de ruststand toch 1-0 bleef in het voordeel van de thuisploeg.

Geldrop had er toch geloof in en startte de 2e helft opnieuw met prima werklust en energie om een resultaat te boeken, echter deed knullig balverlies in de voorhoede de wedstrijd geheel kantelen toen Vievermans na een prima counter de bal in het doel kon prikken en de 2-0 op het scorebord bracht.
    Geldrop schakelde meteen om en probeerde met aanvallende wissels nog aansluiting te krijgen, en met 2 vrije kansen voor Stijn Lanen had er dat ook nog ingezeten, echter faalde hij beide keren, toen Versteden met zijn 2e goal 15 minuten voor tijd de 3-0 liet aantekenen was de wedstrijd gespeeld, Venray liet Geldrop het initiatief houden en geloofde het verder wel, het hield Geldrop goed van de goal af en op een kopbal na van opnieuw Stijn Lanen kwam het verder niet meer in gevaar, al met al een verdiende overwinning voor de koploper, Geldrop heeft er alles aan gedaan, maar we kwamen op alle fronten eigenlijk net wat kwaliteit te kort om het Venray echt moeilijk te maken. Op naar volgende week, waar we thuis de derby tegen Heeze hebben, hopelijk met een beetje goed weer en vele toeschouwers gaat het ongetwijfeld weer een pittig potje worden.