• vv Geldrop kan terugkijken op een succesvol seizoen. Het aantal jeugdleden is net als de afgelopen jaren weer gestegen. De jeugd uit Geldrop en aangrenzende gemeenten willen graag voetballen bij de Groen-witte trots. Iets waar de club trots op is en de betrokken vrijwilligers in het bijzonder. Zij hebben namelijk een groot aandeel in het succes van de club.

  Mooie successen

  Vele trainers en leiders hebben ervoor gezorgd dat zowel binnen de recreatieve als prestatieve tak met veel enthousiasme gevoetbald wordt en mooie resultaten behaald zijn. Dit heeft geresulteerd in een groot aantal kampioenschappen. Als we kijken naar de prestaties van de selectieteams, kan vv Geldrop zeer tevreden zijn over de ontwikkeling die bij alle teams heeft plaatsgevonden. De club en haar vrijwilligers kijken dan ook met een positieve blik naar de toekomst. Door samen te blijven werken op alle vlakken, kan de club blijven groeien, zowel in ledenaantallen als in successen.

   
  Trainer/ coach; iets voor jou?

  Om ook in de toekomst iedereen te kunnen laten voetballen op zijn of haar eigen niveau, is vv Geldrop  op zoek naar (jeugd)trainers die het leuk vinden om een team te begeleiden en/of te coachen. Een voetbalachtergrond is daarvoor geen vereiste. Het eerste doel is en blijft namelijk dat al onze (jeugd)leden, ongeacht welk niveau, op een fijne manier kunnen genieten van het spel! Uiteraard word je als beginnend trainer/ coach geholpen en zijn er volop mogelijkheden voor verdere (door)ontwikkeling. Om die reden wordt er dan ook een trainersavond georganiseerd aan het begin van het seizoen 2024-2025, waar zowel beginnende als de meer ervaren trainers de mogelijkheid krijgen om van gedachte te wisselen.

  Is je interesse gewekt om als (jeugd)trainer aan de slag te gaan bij vv Geldrop, of heb je vragen? Dan kun je vrijblijvend contact opnemen met jeugdzaken@vvgeldrop.nl.

  Heb je goede organisatorische kwaliteiten en vind je het leuk om voor een gehele leeftijdscategorie te zorgen dat alle jongens en meisjes kunnen voetballen? Meld je dan aan als Hoofdleider. Wanneer je hierin interesse hebt, kun je ook contact opnemen met onze afdeling rondom jeugdzaken.

  Vind je het leuk om je op een andere manier in te zetten voor VV Geldrop? Dan kan dat natuurlijk ook! Neem dan contact op met voorzitter@vvgeldrop.nl.

  Samen kunnen we zorgen dat onze jeugd op een leuke en gezellige manier kan voetballen bij vv Geldrop!