• STEM ALERT: Sander Noijen en Martien van Litsenburg genomineerden bij Sportgala Leef Geldrop-Mierlo

Op vrijdag 19 juni a.s. vindt het jaarlijkse Sportgala van Leef! Geldrop-Mierlo plaats. Met trots kunnen we mededelen dat twee van onze vrijwilligers tot de genomineerden behoren tijdens dit Sportgala.

Martien van Litsenburg is genomineerd in de categorie Sportwaarderingsprijs. Martien zette zich tussen 1976 en 2004 in als trainer/coach van diverse jeugdselectie-elftallen en het 2e elftal en was jeugdbestuurslid. Sinds 2018 is hij technisch jeugdcoördinator van VV Geldrop. Wij zijn enorm blij dat Martien na 14 jaar afwezigheid weer terug is bij onze vereniging!

Sander Noijen, mede-oprichter van de meiden- en damestak en momenteel trainer en coach van MO19-1, is genomineerd in de categorie Coach van het Jaar. Met zijn meiden en dames is hij vorig jaar kampioen geworden. Zeer mooie prestatie!

Wij zouden het mooi vinden als Sander en Martien deze prijzen in ontvangst kunnen nemen op het Sportgala. Daarvoor hebben we wel jouw stem nodig! Stemmen kan vanaf dit moment tot circa eind april: klik hier
    Hartelijk dank, delen wordt uiteraard gewaardeerd! ⚽