• Vrijdag 24 mei opent de kantine van VV Geldrop haar deuren voor een unieke pokeravond, waar iedereen uit Geldrop kan genieten van een avond vol strategisch spel en opwinding. Dit toernooi creëert een unieke gelegenheid voor bestaande leden om elkaar beter te leren kennen in een andere setting en voor nieuwe mensen om kennis te maken met onze sportvereniging. Iedereen is welkom!

    Het mooiste van alles: deelname is gratis, ongeacht ervaring of vaardigheidsniveau. Het evenement biedt een kans voor spelers van alle niveaus om hun vaardigheden te testen, nieuwe vrienden te maken en misschien zelfs een leuke prijs te winnen. Let op: deelname aan het pokertoernooi is alleen mogelijk voor personen van 18 jaar en ouder.

    Prijzenpot van €200,- !

    De deelnemers maken kans op een indrukwekkende prijzenpot die de spanning en opwinding van het evenement verhoogt! Met maar liefst €200 aan prijzengeld op het spel, inclusief fantastische beloningen voor de beste spelers, is er geen betere tijd om je pokerface op te zetten en mee te doen aan de actie. Meedoen draait met name om de gezelligheid en het samenkomen in de kantine. 

    Alle Niveaus Welkom: Een Pokertoernooi voor Iedereen! 

    Schrijf je vandaag nog in via www.pokerkampioenschapvan.nl/vvgeldrop om jouw plekje aan de pokertafel te reserveren.