• Pierre van den Eeden beëindigt zijn functie als hoofdtrainer van VV Geldrop

23 dec 2021
  • Pierre van den Eeden heeft het bestuur van onze vereniging in kennis gesteld van de beëindiging van zijn functie als hoofdtrainer van de selectie aan het einde van het lopende seizoen 2021-2022.
    Pierre heeft dan zeven seizoenen de hoofdmacht van VV Geldrop getraind. Pierre toonde en toont zich nog steeds een gedreven trainer die met veel enthousiasme leiding gaf aan onze selectie en dan met name aan ons vaandelteam. Mede dankzij hem is met succes uitvoering gegeven aan ons beleid om meer ruimte te creëren voor onze eigen jeugd in onze selectie.
    Naast een uitstekend trainer, een mensenmens in hart en nieren, heeft Pierre ook een mooie bijdrage geleverd aan de prima sfeer binnen onze club. Hij had oog en oor voor onze jeugd, voor de damesteams en voor de lagere seniorenteams.

Inmiddels heeft Pierre ook bekendgemaakt dat hij volgend seizoen RKGSV uit Gerwen gaat trainen. Namens het bestuur wens ik hem daarbij alle succes toe.
    Maar eerst hopen wij dat hij onder ‘normale’ omstandigheden, en met succes, het lopende seizoen kan en gaat afmaken.

Pierre, namens het bestuur nu alvast bedankt voor al die mooie jaren en in het nieuwe seizoen veel plezier en succes bij RKGSV.

Peter Verstraaten, voorzitter.