• Opening van het seizoen met DJ Ian en zanger Nelis Leeman!

  21 sep 2022
 • Seizoen 2022-2023 staat op het punt van beginnen en dat willen we natuurlijk niet onopgemerkt voorbij laten gaan. We kunnen vooruitkijken op een mooi programma, zowel op als naast het veld!

  Nadat ons 1e elftal de afgelopen jaren uitkwam in de 1e klasse D, met voornamelijk Limburgse clubs, treft de ploeg van William van Moorsel en Marco van den Braken in de nieuw samengestelde 1e klasse B nu weer wat meer Brabantse tegenstanders. De competitie start op zondag 25 september met een thuisduel tegen Best Vooruit heren 1, aftrap om 14:30 uur. 

  Geldrop heren 2 speelt om 11:30 uur ook thuis tegen Best Vooruit heren 2. We hopen dat het elftal van Gijs Bonnema en Coen van Moorsel in de reserve hoofdklasse, die wat minder verrassingen kent, wederom hoge ogen gaat gooien. In de vorige voetbaljaargang werd immers net het kampioenschap misgelopen.

  Deze voetbaldag zou niet compleet zijn zonder een mooie afsluiting in de kantine. DJ Ian en zanger Nelis Leeman, bekend van o.a. de nummers ‘Wie Denk Jij Wel Wie Ik Ben’ en ‘Leugenaar’, gaan er hopelijk samen met jullie een mooie 3e helft van maken!

   

  Tot zondag! ⚽️