• Er is achter de schermen hard gewerkt om alles voor te bereiden voor de fotografie van het Jumbo voetbalboek. De komende 2 weekenden (11 en 12 en 18 en 19 september) gaan we alle leden en vrijwilligers die willen op de foto zetten. De planning is gedeeld met de trainers/leiders van jullie teams, zij zullen in de teamapp een tijd met jullie afspreken.

• Locatie: kantine van vv Geldrop
    • Heb je nog geen Geldrop shirt dan kun je er voor de foto even eentje lenen.
    • De fotomomenten zijn zoveel mogelijk gepland rondom thuiswedstrijden.
    • Kun je niet op het moment waarop jouw team gaat, dan kun je op een ander moment (op 11, 12, 18 of 19 september) binnenlopen.
    • Jouw foto mag alleen gebruikt worden als je toestemming hebt gegeven. Doe dit vast via https://myclubstore.nl/mcsdcm/consent/VVGeldrop. (ben je jonger dan 16 jaar dan moeten je ouders toestemming geven)
    • Heb je vragen dan kun je mailen naar communicatie@vvgeldrop.nl of stel ze aan je trainer/leider.

tot ziens in de kantine!