• Deze zondag moesten we al vroeg uit de veren, want de langste busreis naar Zuid-Limburg stond op het programma.

Het was toch nog even puzzelen want Sander belde al vroeg af vanwege klachten en dat zou toch een bepalende factor worden bleek.

Geldrop startte met 5 achterop en in plaats van Sander moest Willem nu aantreden en ook die bleek niet okselfris te zijn.

Tegen Chevremont is het altijd lastig spelen en weten we dat ze een behoorlijke luchtmacht hebben en jongens met veel ervaring.

Onze trainers hadden het goed weg gezet, toch was het de eerste 15 minuten wennen aan deze bezetting en vooral Willem had het lastig tegen Meijer, die er met zijn snelheid een paar keer goed langs kwam en uit een van deze voorzetten hadden de Limburgers al op voorsprong kunnen komen, maar Knippenberg schoot de voorzet net naast, na 10 minuten was het opnieuw Knippenberg die slecht een teenlengte tekort kwam om de score te openen toen een misverstand tussen Len en Lynden de bal voor de doellijn alsnog weggeschoten kon worden. Geldrop stond goed compact en kreeg de wedstrijd na 20 minuten goed onder controle, de gevaarlijke cross ballen op Meier kwamen niet meer aan en Chevremont begon zich al meer en meer de lange bal te hanteren.

De groenwitters kwamen er zeker met Gideon en Stijn er steeds meer uit en vooral aan Gideon hadden de verdedigers hun handen vol, enkel met wat forse overtredingen was hij te stoppen, met Ron als aanspeelpunt en de bewegende vleugelspelers er om heen kwam Geldrop al een paar keer gevaarlijk voor het doel en scoorde zelfs in de 36e minuut en prima doelpunt. Willem kreeg op rechts de bal aangespeeld van Tijn, zijn voorzet werd door Lars terug gelegd op Ron en die bedacht zich geen moment en schoot de bal hoog in de touwen, 0-1 voor en we hadden de wedstrijd redelijk goed onder controle.

Des te zuurder is het dan dat een beginners inschatting twee minuten later de gelijkmaker al op het bord liet zetten, de gevaarlijke Meijer kreeg geheel vrijstaand de bal in zijn voeten en vloog op volle snelheid langs Willem, aangezien de rugdekking even zoek was kon Blatter zijn voorzet makkelijk binnen koppen. Ruststand 1-1

Het was in de rust duidelijk wat er moest gebeuren, de niet fitte Willem werd vervangen door Stan, waardoor Hugo weer op zijn vertrouwde eigen stek kwam spelen en Tijn zakte een linie om de wedstrijd als linksback vol te maken, en we zouden het zelfde spelletje blijven spelen, met de aanvulling dat Hugo er nu wel overheen kon gaan en dat bracht Chevremont toch van zijn stuk, Meijer zat in de zak bij Hugo en Chevremont speelde meer en meer alleen de lange bal op hun lange spitsen, echter het stond goed bij Geldrop, we gaven weinig weg en Richard-Tom en Lynden wonnen relatief gemakkelijk hun kopduels.

Het was jammer dat we Ron na 65 minuten moesten vervangen, want als aanspeelpunt met de beweeglijke Stijn en Gideon hadden zij al voor gevaar gezorgd, en zeker op rechts met de opkomende Hugo kregen we mogelijkheden om opnieuw op voorsprong te komen, echter de schoten van Stijn en Gideon konden geen doel treffen.

Het was dan ook ontzettend jammer dat een naïef momentje van een onzer aanvallers Chevremont op voorsprong bracht.

Stijn verloor knullig de bal en daar maakte Blatter slim gebruik van, hij zette de bal meteen voor en Klinkenberg tikte de bal binnen, 2-1.

Nu moesten we met nog 20 minuten te spelen het spel weer omgooien, achterin gingen we 1:1 spelen en Lars schoof door naar de spits, waardoor we ineens vol op de helft van de tegenstander gingen spelen, het leverde nog twee grote mogelijkheden op, eerst schoot Gideon de bal net naast uit een prima actie en 10 minuten voor tijd kwam een voorzet van Hugo tegen de hand van een verdediger in de 16, echter de scheidsrechter beoordeelde anders. Met Richard nog erbij in de spits probeerde we nog wat te forceren, mar de lengte van Chevremont bleek toch teveel, het bleef bij een 2-1 stand en opnieuw een zure nederlaag.

Vandaag stond het goed, was er een prima instelling, alleen kwam de tegenstander te goedkoop aan hun doelpunten, hopelijk volgende week weer iedereen fit en gaan we thuis tegen ZSV op zoek naar de 1e overwinning,