• VV Geldrop heeft met Marco van den Braken overeenstemming bereikt over zijn aanstelling als trainer van de hoofdmacht van de club voor het seizoen 2022-2023. Van den Braken volgt Pierre van den Eeden op die, na dit seizoen, na 7 jaar vertrekt naar RKGSV.

Verder is de club tot een akkoord gekomen met William van Moorsel over de verlenging van zijn lopende contract.

Marco van den Braken is een zeer ervaren trainer die onder meer werkzaam geweest is bij een tweetal BVO’s (PSV en Eindhoven) en bij een aantal verenigingen in het regionale amateurvoetbal (Brabantia, NWC, Waalre, VV Acht, Woenselse Boys, DOSL en DBS).
    Het bestuur van VV Geldrop is ervan overtuigd dat Marco ( in het bezit van het UEFA A diploma ) met zijn ervaring en gedrevenheid de ambitieuze en jonge selectie verder kan laten ontwikkelen.

William van Moorsel Moorsel  is momenteel bezig aan zijn 1ste  jaar als trainer bij de club . Hij vormt dit seizoen tot volle tevredenheid een duo met Pierre van den Eeden. De gesprekken tussen de technische commissie van de club en William waren dusdanig positief dat een verlenging van het contract snel beklonken kon worden.

“William is een èchte Geldroppenaar en kent de club en spelers inmiddels goed. We zijn zeer tevreden over zijn werkwijze als trainer maar ook op de manier hoe William zich beweegt en laat zien binnen de club. De keuze om het contract met William te verlengen past dan ook perfect in het uitgezette beleid van de club met betrekking tot het bewust (door)selecteren van Geldropse jongens”, aldus Peter Verstraaten, voorzitter van VV Geldrop.

Marco en William zullen samen het trainerschap invullen bij de selectie van VV Geldrop 1. Tijdens de gesprekken tussen de technische commissie van de club en beide trainers werd al snel duidelijk dat de ervaring van beide trainers in combinatie met hun voetbalvisie en plannen kan leiden tot een zo optimaal mogelijk sportief resultaat. Het bestuur van VV Geldrop heeft er alle vertrouwen in dat met het verlengen van het dienstverband met William en met het aanstellen van Marco er een mooie sportieve toekomst voor VV Geldrop in het verschiet ligt.

Daarnaast is VV Geldrop ook verheugd te kunnen melden dat de contracten van Gijs Bonnema ( trainer 2e elftal ) en Coen van Moorsel ( assistent 2e elftal ) ook zijn verlengd met 1 seizoen . Hiermee is het technisch kader rondom de selectie van VV Geldrop voor volgend seizoen compleet!

Bestuur Voetbalvereniging Geldrop.