• Was het vorige week de A1 speler Stan vd Pol die Geldrop aan de hand nam voor een overwinning tegen Wittenhorst, deze zondag was het de 19 jarige Stijn Laanen die de hoofdrol opeiste tegen Veritas door met zijn 3 doelpunten een belangrijk aandeel te leveren in de overwinning van 0-4 in Neeritter.
  Geldrop dat nog steeds 5 basisspelers in de lappenmand had zitten gaf opnieuw de voorkeur aan de jeugd en ging na de goede prestatie van vorige week weer van start met een jeugdig team.
  En de start was ook prima, Veritas had de eerste 20 minuten niet veel in te brengen en mocht van geluk spreken dat schoten van Jansen en de Haas maar net konden worden overgetikt door invaller keeper vd Heuvel.
  Echter in de 20 minuut was het toch raak toen Ron Jansen zich prachtig vrij speelde op de achterlijn en de meegelopen Stijn Laanen bediende voor zijn eerste doelpunt deze middag 0-1.
  Geheel onbegrijpelijk sloop er vanaf dat moment onzekerheid in de ploeg en werd Veritas gevaarlijker, zo scheerde een kopbal van Hendriks net naast en een vrije trap vanaf 25 meter van Linssen kon ternauwernood gestopt worden door v Gestel.
  Geldrop had het in deze fase zwaar en kwam maar moeilijk onder de druk uit van Veritas, 8 corners en 4 vrije trappen ronde de 16 brachten alleen maar meer onzekerheid in de ploeg en het was eigenlijk verrassend dat de 0-1 voorsprong werd vast gehouden tot aan de rust.

  Blijkbaar waren de aanwijzingen van vd Eeden en Jacobs in de rust duidelijk en met de ingebrachte A speler vd Pol kwam er wat meer rust en schwung in het team, Geldrop vocht voor iedere meter en gaf weinig meer weg, voorin werd steeds meer de vrije ruimte goed benut en een prachtige aanval in de 52e minuut bracht de groenwitten op een 0-2, Jorg Vroomen dribbelde door naar het middenveld en zag vd Pol vrij staan, deze draaide prima open en stuurde Laanen met een steekbal de diepte in, Laanen die veel sneller was dan zijn tegenstander v Loon, liep door tot de achterlijn en de half hoge voorzet werd fantastisch binnen geknald door Ron Jansen.
  De vreugde was groot en Veritas had toch een tik gekregen, gevolg was dat Geldrop steeds makkelijker ging spelen en de ene na de andere mogelijkheid kreeg om de voorsprong uit te bereiden. Zo schoot aanvoerder v Vroenhoven steenhard op de lat en liet Laanen een vrije kans liggen om zijn 2e te maken van deze middag.
  Deze kwam er echter wel toen hij in 70e minuut een vrije trap listig binnen draaide bij de 2e paal en de 0-3 aan tekende, het zou nog mooier voor Stijn Laanen worden toen hij na een prima combinatie tussen Janssen en Adriaanse de 0-4 kon binnen schieten en daarmee zijn 1e hatrick liet aantekenen dit seizoen.
  De wedstrijd was gespeeld en dat gaf Geldrop zelfs de mogelijkheid om met Niels van der Lippe de 2e A speler binnen de lijnen te brengen,
  deze stond op het middenveld zijn mannetje en daarmee kon Geldrop terugkijken op een geweldig resultaat met een heel jong team, na de winterstop sluiten geblesseerde weer aan en kan dat wat meer ruimte brengen, echter tot nog toe heeft de jeugd bewezen dit gemis makkelijk op te hebben kunnen vangen.