• Met Jef Vels hebben wij een interim trainer gevonden die per direct het stokje van Sander Noijen kan overnemen. Welkom Jef bij V.V. Geldrop!

  Jef stelt zichzelf hieronder voor:

  Ik ben Jef Vels

  67 jaar jong,

  Voetbalprofessional bij de amateurs.

  Docent L.O.

  KNVB Oefenmeester 1

  Partner Ans, 4 kinderen, 2 kleinkinderen.

  Ik kan een heleboel over mijzelf vertellen, maar ik wil het graag kort houden. Ik ben een voetbalfanaat, die geen enkele uitdaging uit de weg gaat. Dus ook niet als ad interim bij de dames van Geldrop.

  Ik neem veel ad hoc projecten aan. Dat past bij mij, maar ook langere opdrachten zijn mijn prima bevallen. De laatste opdracht bij een heren 1 elftal heeft geleid tot promotie, tegen alle verwachtingen in.

  Naast voetbalpassie ben ook een liefhebber. Mijn eerste opdracht was in 1974 en mijn laatste is nog niet in zicht. Van de Belgische Eredivisie tot 5e klasse, ik heb allemaal meegemaakt. De eerste indruk bij de training van de dames, heeft mij aangenaam verrast. Ik ga ervan uit dat mijn bijdrage, de komende maanden, zal leiden tot een kwaliteitsimpuls.

  Wil je over mij weten, kom dan gerust naar een training kijken en spreek me even aan.

   

  Met sportieve groet,

   

  Jef