• Door storm afgelaste duels seniorenselectie zijn ingepland voor zondag 1 maart en zaterdag 11 april.

    Afgelopen weekend ging er door storm Ciara een streep door zowel het betaalde als het amateurvoetbal van zondag 9 februari.

    Geldrop heren 1 en 2 zouden op de eerdergenoemde datum op bezoek gaan bij Heeze en voor Geldrop vrouwen 1 stond er een thuisduel met het Limburgse Keer vrouwen 1 op het programma. De KNVB heeft voor deze partijen natuurlijk een nieuwe speeldag uitgekozen. De wedstrijden van onze heren worden op zondag 1 maart (11.30 en 14.30 uur) ingehaald en treffen voor onze vrouwen met Keer vrouwen 1 is ingepland voor zaterdag 11 april om 17.00 uur op sportpark De Kievit.

    Aanstaande zondag 16 februari hopen we uiteraard dat de bal wél weer gaat rollen. Alle teams binnen onze seniorenselectie spelen thuis. Geldrop heren 1 neemt het op tegen SSS’18 uit Overloon heren 1 (14.30 uur), Geldrop heren 2 gaat spelen tegen ODC Boxtel heren 2 (12.00 uur) en voor Geldrop vrouwen 1 is om 10.00 uur Baarlo vrouwen 1, waar de thuisbasis sportpark De Meeren van is, gelegen in de gemeente Peel en Maas, Limburg, de tegenstander.

    We hopen weer te rekenen op uw steun! ⚽💚