• Ons bereikte het bericht dat op 15 mei jl.,  op 85 jarige leeftijd, Leo Looijmans overleden is.

Leo heeft zich op 1 september 1950 als lid van de voetbalclub Geldrop aangemeld. En dat is hij gebleven tot op de dag van zijn overlijden.

Dat betekent dat hij op 1 september a.s. 70 jaar lid zou zijn geweest. Dit is maar voor weinigen weggelegd. In de historie van onze vereniging heeft zich dat tot op heden slechts een enkele keer voorgedaan.

Helaas heeft Leo deze fraaie mijlpaal net niet kunnen of mogen halen.

Het bestuur heeft desalniettemin besloten om hem in de eregalerij van jubilarissen op te nemen.

In verband hiermee is Leo, postuum, als trouw lid onderscheiden met het 70-jarig lidmaatschap en de speciaal daarvoor ontworpen verenigingsspeld is hem tijdens zijn begrafenis ook postuum uitgereikt.

Moge hij rusten in vrede.

Namens het bestuur van Voetbalvereniging Geldrop,

Peter Verstraaten, voorzitter.