• Gisteren, vrijdag 9 juli, hebben we het trieste bericht ontvangen dat ons zeer gewaardeerde bestuurslid Coen Mutsers is overleden.

In Coen verliest VV Geldrop niet alleen zijn secretaris, maar bovenal een echt clubmens.

Hij heeft veel betekend voor de club, een man van weinig woorden met een daadkrachtige aanpak.

Coen zorgde hoogstpersoonlijk voor de verbinding binnen de club, wierf nieuwe mensen, gaf vorm aan een nieuwe organisatiestructuur, maar zorgde vooral voor een sterke jeugdafdeling waarin ruimte is voor recreatieve en prestatieve leden.

Hij kende alle leden uit de prestatieve jeugdteams en zorgde er vanuit zijn rol voor dat doorstroming naar de selectie een voorwaarde werd.

Coen laat niet alleen onze club achter maar ook een lieve zorgzame vrouw en drie prachtige kinderen.

We wensen in de eerste plaats Jill en de kinderen, maar ook de overige familie van Coen heel veel sterkte bij het verwerken van dit enorme verlies.

Het bestuur van VV Geldrop