• Hugo Deenen vertrok zo’n vijftien maanden geleden bij onze club, om in Maastricht een avontuur aan te gaan bij betaaldvoetbalorganisatie (BVO) MVV. De middenvelder paste zich snel aan in Limburg en liet zich zien in de voorbereiding en dwong een plaats af in de selectie van de huidige nummer drie van de Keuken Kampioen Divisie.

Een profdebuut lag in het verschiet, maar Hugo koos ervoor om terug te keren bij VV Geldrop, mede vanwege zijn studie International Business Administration aan de Tilburg University. Het ED zocht Hugo op naar aanleiding van zijn terugkeer op sportpark De Kievit. Het leverde een mooi interview op, dat hieronder te lezen is:

Als 18-jarige Hugo Deenen profdebuut kan ruiken stopt hij bij MVV: studie gaat voor, terugkeer naar amateurs van Geldrop | Amateurvoetbal | ed.nl