• De herenselectie is met de komst van verdediger Luc Segers van RKVVO en het overhevelen van 5 jeugdspelers vanuit de JO19-1 met het oog op komend seizoen rond. De 5 jeugdspelers die dit jaar de overstap naar de selectie maken zijn Tom Sas, Liam Rouchet, Gijs van Schoonderwalt, Lars Uytdehage en Rensel Bryson, die overigens al tot de selectie behoorde maar nu terugkeert van langdurig blessureleed.
   
  Ook in de staf hebben er een aantal wijzigingen plaatsgevonden. Huidig assistent bij het 1e elftal  Tommy Jacobs vertrekt en daar komt, zoals bekend, William van Moorsel voor terug. Het 2e elftal zal geleid worden door Gijs Bonnema en Coen van Moorsel. Zij coachten de afgelopen jaren samen JO19-1 en zien in de verjongde spelers een mooie uitdaging.
   
  Verder nemen een aantal gewaardeerde spelers na vele mooie seizoenen afscheid van de selectie en gaan samen het 3e elftal vormen.
   
  Bij Amateurvoetbal Eindhoven blikt hoofdtrainer Pierre van den Eeden vooruit op het nieuwe seizoen: https://amateurvoetbaleindhoven.nl/geldrop-trekt-beleid-door-en-is-klaar-voor-het-nieuwe-seizoen.
   
  We hopen dat de bal weer gauw onder ‘normale’ omstandigheden mag gaan rollen en dat we samen weer kunnen genieten van de verrichtingen van onze selectie.