• Op zondag 30 juni vond alweer de 3e editie plaats van het vijf tegen vijf toernooi van VV Geldrop en Heerenhuys23. Met weer meer aanmeldingen ten opzichte van voorgaande jaren (26 teams in totaal), werd het wederom een prachtig toernooi vol fanatisme, sportiviteit en bovenal gezelligheid op sportpark De Kievit.

    Spannende wedstrijden 

    Om 10.30 uur vonden de eerste wedstrijden plaats in zowel de heren- als damespoules. Rond de klok van 14.30 uur zat de poulefase erop en was het tijd voor de knock-out rondes, waarin de heren- en damesteams elkaar konden treffen. Menig keer moesten er penalty’s aan te pas komen om de winnaar te bepalen. Om 17.00 uur stond de beslissende en spannende finale op het programma tussen team Smoke en team De Joepen, die eveneens in een gelijkspel eindigde: 1-1. De strafschoppen werden door team Smoke het meest zuiver ingeschoten, waardoor zij zich winnaar van de 3e editie van het vijf tegen vijf toernooi mogen noemen.

     

    Sfeervolle 3e helft 

    Met muziek van DJ Reagan en optredens van Glenn van Dooren en Kevin Madero, werd het toernooi op een mooie en sfeervolle wijze afgesloten en werd er teruggekeken op wederom een geslaagde editie, mede dankzij de inzet van vele vrijwilligers. We hopen dan ook komend seizoen het vijf tegen vijf toernooi te kunnen organiseren!