• Geldrop ’t Dedde is op zondag 21 april 2024, net als in het seizoen 2022-2023, Kan Pioenuhhh geworden in de reserve derde klasse.

Na het vertrek van 7 gewaardeerde en ervaren spelers en door langdurige geblesseerden, waren de verwachtingen niet zo hoog gespannen voor het seizoen 2023-2024.
    Aanvullingen kwamen van Geldrop 5 en 6 en de jeugd en zij en de blijvende spelers moesten bij aanvang van het seizoen duidelijk aan elkaar en het niveau wennen.
    Geldrop ’t Dedde kwam de poulefase van de beker niet door en in de eerste 2 competitiewedstrijden werd ook slechts 1 punt behaald.

Maar HOOFDtrainer Tom Vorstenbosch en de assistentje-trainert Jeroen van Gils hebben er in de loop van het seizoen een geoliede goed voetballende en vechtmachine van gemaakt.
    De spelers en staf zorgden met name voor een goede sfeer binnen het gehele team middels fanatieke trainingen en activiteiten (zoals een BQQ in de voorbereiding, verenigingsavonden, weekendje Breda, kannen bier na afloop van de wedstrijden en niet te vergeten een teamsapp, waarin bepaalde spelers het gehele jaar  het moesten ontgelden etc), waarbij de betrouwbare grensrechter Stan van Stipdonk ook verdienstelijk heeft bijgedragen aan het succes van dit team.

Op zondag 21 april 2024 stond de lastige uitwedstrijd tegen Valkenswaard 4 (oud eerste spelers) op het programma en bij winst, zou Geldrop ’t Dedde het karwei op maandag 20 mei 2024 zelf kunnen afmaken.
    Geldrop ’t Dedde won zelf met 1-3 tegen Valkenswaard 4 (een van de best voetballende ploegen in de competitie) en het team ging met een goed gevoel de kleedkamer in.
    Daar werd afscheid genomen van onze eerste keus (met twee vingers in de neus), namelijk Froenkie, die als 40-er trouw als keepert 3 seizoenen ervoor gezorgd heeft dat het aantal tegendoelpunten zeer beperkt was.
    Plots kwam het bericht dat onze concurrent, na een 2-0 voorsprong, toch nog 2-2 had gespeeld en toen barstte het (onverwachte) feest los (zie foto) en werden er in de kantine vele Kan Pioenuhhh bieren genuttigd, want Geldrop ’t Dedde is weer Kan Pioenuhhh.

Pinkstermaandag 20 mei 2024 spelen de Kan Pioenuhhh hun laatste competitiewedstrijd thuis tegen Reusel Sport om 10.00 uur, dus wil je de helden nog een keer aan het werk zien, kom kijken want Bijzijn is meemaken.
    Na afloop van deze wedstrijd zullen alle spelers en staf met aanhang in de kantine de afsluiting van het seizoen en nogmaals het Kan Pioensfeest uitbundig gaan vieren.
    Op dinsdag 21 mei 2024 zal de bijna gehele groep starten met een lunch bij Kaffee Peijenburg en daarna zullen er nog diverse teamactiviteiten plaatsvinden om het geweldige seizoen af te sluiten.

Het was voor de spelers en staf (weer) een onvergetelijk seizoen en hopelijk zien we jullie bij de laatste competitiewedstrijd op maandag 20 mei 2024 om 10.00 uur.

Hoppa, hoppa.

Spelers en staf Geldrop t ‘Dedde