• En opnieuw won Geldrop gisteren zijn wedstrijd, ditmaal moest Limburgia er aan geloven, het gaat crescendo de laatste maanden met de groen-witters, van de laatste 8 wedstrijden werden er 7 gewonnen en 1 gelijk gespeeld, door deze resultaten doet Geldrop volop mee voor het periodekampioenschap en staan ze nu 2e op de ranglijst, wie had dat gedacht na een belabberde 1e seizoenshelft.

    Met Nordin de Kort weer in de basis en zonder de geschorste v Malten traden op het over verhitte kunstgras aan tegen de mannen van Jan v Dijk uit het Limburgse Brunssum, daar waar we het uit zeer moeilijk hadden en ternauwernood een puntje meenamen, was er deze zondag geen vuiltje aan de lucht, opnieuw begon Geldrop sterk aan de wedstrijd, met goed positiespel werd de bal prima rondgespeeld en kregen ze al meteen 2 kansen op het openingsdoelpunt door de Haas en Lanen, die het vizier nog niet op scherp hadden staan, maar opnieuw voelde iedereen wel aankomen dat het niet lang kon duren of Geldrop zou scoren, iets waar ze een heel seizoen al weinig moeite mee hebben.
    Het was Tom Sas die in 22 minuut de score openende, hij was er als de kippen bij toen een klutsbal in de 16 voor zijn voeten viel en de bal droogjes binnen schoot. Geldrop voetbalde makkelijk door en had in de eerste helft weinig te duchten van dit Limburgia, 10 minuten later was het al 2-0 toen opnieuw Tom Sas een prima aanval, na een assist van Hugo Beets, kon binnen tikken.
    Geldrop liet in de 2e helft de voornamelijk de bal rond gaan en kwam direct na rust op 3-0 via Stijn Laanen, die een steekbal van Nordin de Kort in de korte hoek deponeerde, wedstrijd gespeeld zo bleek, met deze warmte hoefde Geldrop niet meer en nam duidelijk gas terug, Limburgia kon daardoor nog wat speldenprikjes uitdelen maar echt gevaarlijk werden ze niet, ze kwamen duidelijk stootkracht tekort deze zondag. Het was dat we bij een vrije trap niet op stonden te letten en Geurts het boogballetje van Hofland kon binnen schieten, en de eindstand op 3-1 bracht.

    En prima overwinning weer en met nog 3 wedstrijden te spelen doen we volop mee voor de periode, as zondag naar het altijd lastige maar gastvrije Zeilberg om daar aan te treden tegen onze vrienden van ZSV, hopelijk kunnen we deze serie van overwinningen nog even doortrekken en een mooi slot aan de competitie breien.