• Geldrop kon deze zondag bij winst en enkele andere gunstige uitslagen de periodetitel binnenslepen, maar ondanks dat de uitslagen op de andere velden in ons voordeel waren, konden we zelf onze wedstrijd tegen Chervremont uit het diepe Limburg niet in winst omzetten en moesten we na 8 wedstrijden weer een nederlaag slikken, door deze nederlaag is het nu reuze spannend, Geldrop heeft het nog geheel in eigen hand, met 2 overwinningen is de buit binnen, wordt dinsdagavond de inhaalwedstrijd tegen ZSV niet gewonnen is het over en uit voor de periodetitel.

  Geldrop begon nog wel aardig met een afgekeurd doelpunt van v Malten, die blijkbaar bij een corner de keeper te veel hinderde, in de 8e minuut hadden de groenwitters eigenlijk op voorsprong moeten komen, toen een prima corner van v Moorsel vrij kon worden binnengekopt door Verstraaten, maar deze deponeerde de bal in het zijnet.
  Chevremont dat weinig aanvallende intenties had, loerde op de counter met de snelle Meier en Kox, in de 15e minuut had het ook meteen succes toen een razendsnelle aanval via Joosten werd binnengeschoten en de Limburgers op voorsprong bracht.

  Geldrop was van slag en speelde steeds slordiger, vele passes kwamen niet aan en het tempo lag voor rust te laag, tot overmaat van ramp kreeg Chevremont een penalty toen opnieuw een snelle counter werd onderbroken door een hand van v Malten, in eerste instantie pareerde keeper v Gestel de bal, echter de grensrechter meende te zien dat hij te vroeg bewoog en werd de pingel opnieuw genomen, nu was het raak en stond Geldrop met 0-2 achter. Net voor rust bracht Lars de Haas de stand terug tot 1-2 toen hij een voorzet van Lanen, beheerst binnenschoot.

  Na de rust tapte Geldrop uit een heel ander vaatje en namen ze meteen het initiatief in handen, ze moesten wel, want alleen winst bracht ze dichter bij een periodetitel, alles of niets werd er gespeeld en met veel risico in het spel zochten we de aanval, de groenwitters zaten duidelijk beter in de wedstrijd en met prima aanvallen via Beets en Sas creƫerden we enkele mogelijkheden, echter was steeds de eindpass of de bezetting voor de goal niet scherp genoeg om de gelijkmaker te produceren.

  Chevremont dat achteruit leunde bleef loeren op de counter en besliste de wedstrijd binnen 5 minuten, twee maal was het Meier die de bal haarfijn de diepte in stuurde op Kox en die maakte beide passes subliem af met een stiftje, waarbij gezegd moest worden dat de 1e stift van grote schoonheid was en daar konden zelfs de Geldropnaren voor klappen.
  Geldrop bleef wel op zoek gaan naar de aansluiting en kreeg ook voldoende kansen om te scoren, echter kwam de 2-4 van opnieuw De Haas te laat om nog een resultaat te behalen.
  Zo werden de groenwitters getrakteerd op een bittere nederlaag en zien ze de kansen slinken richting de periodetitel, met nog 2 wedstrijden te spelen, zullen beide gewonnen dienen te worden om deze prijs binnen te halen, aanstaande dinsdag om 19:30 om te beginnen tegen onze vrienden van ZSV en aangezien die ook nog punten nodig hebben tegen degradatie, zal het weer een zwaar potje worden.