• Het is Geldrop niet gelukt om met 3 punten terug te keren uit Limburg dit keer, en ondanks de 2-0 achterstand met rust had het wel ingezeten.
    Geldrop startte furieus en had binnen 10 minuten via Pieschel en Lanen al direct de kans op een openingsdoelpunt, helaas pakte keeper Vlemmings beide pogingen prima, deze Vlemmings zou in de loop van de wedstrijd uitgroeien tot de man van de wedstrijd, uiteindelijk had Susteren aan deze keeper te danken dat ze lang op de nul bleven. In de 12e minuut dacht iedereen dat Geldrop op voorsprong kwam toen een voorzet van Lanen bij v Moorsel terechtkwam en deze de bal via de lat achter Vlemmings kon koppen, net achter de doellijn kon Schmitz de bal nog weg halen, maar heel Geldrop juichte voor een doelpunt, alleen scheidsrechter De Kleine die voortreffelijk floot stond te ver en kon de situatie niet beoordelen, hierdoor bleef het 0-0.

Na dit voorvalletje leek het net of Geldrop aangeslagen was, 1 minuut later lag er de 1e kans van Susteren al in, opnieuw Schmitz kon vrij oprukken aan de linkerkant en zijn steekbal op Toonen werd in eerste instantie nog gepareerd, echter de inzet van Vergoossen was hem net teveel en tikte de 1-0 op het scorebord. Geldrop was aangeslagen, zoveel kansen onbenut laten en dan ineens achter komen, ineens waren we het even kwijt en liep iedereen door elkaar, gevolg was dat Susteren daar prima van profiteerde en de 2-0 op het scorebord zetten 10 minuten voor rust, toen Dings vrij kon weg draaien en zijn steekbal prima werd binnengeschoten door Toonen.

Na rust, met 2 wissels startte Geldrop weer goed en duidelijk was te zien dat ze nog vol voor een resultaat gingen, Susteren werd volledig vastgezet en de ene na de andere aanval kon worden uitgevoerd, vooral via prima passes van v Malten en Verstraaten werden Sas, Beets en Pieschel aan het werk gezet, dit leidde 10 minuten na rust al tot de aansluiting, toen Pieschel werd gevloerd door Vlemmings en de scheidsrechter niets anders kon doen dan de bal op de stip leggen, koud kunstje voor v Moorsel die de bal beheerst binnen schoot, de aansluiting was er en Geldrop ging vol door, eerst was Sas dicht bij de gelijkmaker en even later schoot Lanen de bal rakelings voorlangs.

Het kon niet lang uitblijven voordat de gelijkmaker viel, keeper Vlemmings kon veel pareren maar in 68 minuut was een aanval via Beets, Eggens en het uiteindelijke schot van Sas hem te machtig en kwam Geldrop langszij 2-2.
    Geldrop rook bloed en wilde nog meer, het kreeg ook de kansen via Lanen en De Haas, maar opnieuw lag Vlemmings in de weg, de krachten vloeide weg en zelfs Susteren kreeg nog 1 goede kans op de overwinning, Toonen schoot vanaf de 16 de bal goed in en keeper v Gestel voorkwam met een katachtige reactie erger. Uiteindelijk floot scheidsrechter De Kleine af en hadden we na een enerverende wedstrijd toch een katterig gevoel, genoeg kansen gehad om bij Susteren te winnen, maar een beetje scherpte en een prima keeper bij de tegenpartij voorkwamen de driepunter. Op naar donderdag waar we thuis het altijd lastige Deurne ontvangen. Heel de top 6 speelt tegen elkaar, dus bij een winstpartij zou Geldrop prima zaken kunnen doen in de periodestand en ranglijst.