• In een troosteloze en stille ambiance vanwege de coronaregels is het Geldrop opnieuw niet gelukt om de 3 punten in eigen huis te houden, evenals in de 1e wedstrijd tegen Susteren kregen de groenwitters volop kansen om een paar doelpunten te maken, echter stond het vizier van onze voorwaartsen niet scherp genoeg om het net te vinden.

Ondanks het goede spel van de eerste 3 wedstrijden en het aantal gecreëerde kansen zijn de 4 behaalde puntjes toch schraal, de teleurstelling was ook groot na de wedstrijd, want de spelers zelf hadden het gevoel dat er veel meer te halen was geweest.

De eerste 10 minuten was het nog een beetje aftasten, maar al vrij snel trok Geldrop het initiatief naar zich toe, het middenveld met Werts, v Vroenhoven en Terlinden heerste over de tegenstander en konden vaak de groenwitte voorwaartse aan de bal krijgen, gevolg was dan ook achtereen volgens Janssen 2x, Pieschel en een uitstekende Stijn Lanen 5 opgelegde kansen kregen, maar steeds een uitblinkende keeper Peeters op hun weg vonden of de bal net aan de verkeerde kant van de paal zagen belanden.

Veritas kon alleen maar tegenhouden en creëerde slechts een mogelijkheid in de 32e minuut, echter Geurts kwam net een metertje te kort om de bal voorbij doelmaan v Gestel te krijgen.

Het was dan ook een wonder dat de rust werd gehaald met een 0-0 stand.

In de 2e helft duurde het slechts 10 minuten voordat de 1e grote kans zich weer aandiende, toen Renfrum een vrije trap van Werts maar binnen hoefde te tikken, echter de bal verdween aan de verkeerde kant van de paal achter.

Geldrop voerde de druk nog wat verder op en Veritas kon zich met hangen en wurgen net overeind houden, enkele malen goed verdedigen en een uitblinkende keeper Peeters brachten de ploeg uit Geldrop soms tot wanhoop, wat de aanvallers ook probeerde, steeds konden ze het doel niet vinden, zelfs Pieschel en Lanen die nog vrij voor de keeper kwamen hadden het vizier net niet op scherp staan, zodat deze wedstrijd enigszins teleurstellend in een gelijkspel eindigde. De oranje-witten uit Neeritter waren hier erg gelukkig mee en voor de goed spelende ploeg uit Geldrop was het toch een domper.

Echter zijn er volgende week tegen het altijd lastige Deurne weer opnieuw kansen om 3 punten binnen te spelen, met dezelfde spirit en spel als deze zondag zullen ze zeker weer kansen creëren, als dan het vizier wel op scherp staat, zal een overwinning niet uit kunnen blijven.