• Eerste editie Coen Mutsers Jeugdtoernooi groot succes

    13 jul 2022
  • Op zaterdag 2 juli werd op sportpark De Kievit de eerste editie van het Coen Mutsers Jeugdtoernooi georganiseerd. Het werd een geslaagde dag ter nagedachtenis aan Coen Mutsers, gewaardeerd bestuurslid en bovenal echte clubman, die vorig jaar overleed.

    Door onder meer een goede organisatie, de inzet van vele vrijwilligers en de sportiviteit van al onze jeugdleden, kon er onder prachtige weersomstandigheden, gesteund door het vele publiek, fanatiek gevoetbald worden. Iedere jeugdcategorie sloot het toernooi af met de strijd om de felbegeerde penaltybokaal.

    De organisatie kijkt met veel voldoening terug op deze eerste editie. “Het doet ons goed om dit toernooi als eerbetoon aan Coen te kunnen organiseren. Coen heeft er altijd naar gestreefd dat de jeugd een prominente positie bleef behouden binnen onze vereniging. Het blijft tenslotte de belangrijkste levensader voor een club, zo ook voor VV Geldrop. Met veel nieuwe aanmeldingen voor komend seizoen, een daaruit voortkomend groeiend ledenaantal en een seniorenselectie die voor 90% bestaat uit spelers die onze jeugdopleiding hebben doorlopen, bloeit de club weer binnen alle geledingen. Iets waar wij en Coen ook zeker trots op zou zijn geweest”. 

    We kijken uit naar het volgende Coen Mutsers Jeugdtoernooi en bedanken iedereen voor de hulp en het enthousiasme!