• 250 kinderen, heel veel vrijwilligers en een paar mooie sponsoren… dé ingrediënten voor een zeer geslaagde eerste editie van de Open Geldropse Voetbaldag.

Zaterdag 12 juni deden zo’n 250 enthousiaste kinderen, verdeeld in 3 leeftijdsgroepen, mee aan de Open Geldropse Voetbaldag. In kleine groepjes per leeftijd, onder begeleiding van ervaren trainers van VV Geldrop, speelden de kinderen verschillende voetbalspellen. Iedere groep sloot gezamenlijk af en alle kinderen kregen een goedgevulde goodiebag mee naar huis. Het was een mooie en leuke voetbaldag!

Een groot dankjewel aan alle kinderen voor hun enthousiasme, aan alle vrijwilligers voor het organiseren en begeleiden van de Open Geldropse Voetbaldag en aan onze sponsoren: Oranjefonds, Jumbo, CM Projects, ZBC automatisering en Koppen Speelgoed.

Volgend jaar weer!