• Corona update: t/m 31 maart is het sportpark gesloten

13 mrt 2020
  • Beste leden van VV Geldrop,

Gisteren werd bekend dat alle wedstrijden van de KNVB t/m 31 maart afgelast worden.

Jan Dirk van der Zee, directeur amateurvoetbal KNVB voegde er aan toe: "Wij adviseren alle amateurverenigingen om ook geen trainingen, oefenwedstrijden of andere grote bijeenkomsten te organiseren. We hopen op begrip voor dit lastige besluit en de medewerking van alle clubs om gezamenlijk de competities tot een goed einde te brengen. De komende periode gaan we nadenken over een goede oplossing voor het amateurvoetbal."

Het bestuur van VV Geldrop heeft besloten om de oproep van de KNVB te volgen en wij sluiten het sportpark tot en met 31 maart 2020. De ontwikkelingen blijven wij volgen en bij meer nieuws melden wij het.

Voor dit moment betekent dit dat alle trainingen, wedstrijden en andere activiteiten op ons sportpark zijn afgelast.

Namens het algemeen bestuur,

Peter Verstraaten