• Beste leden en ouders,

Helaas zijn we opnieuw geconfronteerd met maatregelen van hogerhand ten aanzien van de bestrijding van het Coronavirus.

Vanaf zaterdag 13 november gelden voor wat betreft het sporten bij onze club en op onze accommodatie de volgende regels:

• Alle amateursporters, senioren en jeugdspelers, kunnen ‘gewoon’ blijven voetballen. Belangrijk natuurlijk want sporten heeft een positieve invloed op de gezondheid en weerstand van de mens.

• Publiek bij wedstrijden en trainingen is helaas niet meer welkom. Hierbij geldt een uitzondering voor alle personen die functioneel noodzakelijk zijn voor de trainingen en wedstrijden. Daarbij valt te denken aan scheidsrechters, trainers, coaches, leiders, onderhoudsmensen, vrijwilligers, bestuursleden en strikt noodzakelijke rij-ouders. Voor rij-ouders geldt dat bij de jongere teams maximaal 3 en bij de oudere teams maximaal 5 rij-ouders zijn toegestaan.

• Onze kantine en ons terras zijn op de zaterdag en zondag geopend. De kantine en het terras gaan dan uiterlijk om 20.00 uur dicht. Een CTB is voor alle personen van 18 jaar en ouder daar verplicht.

• Vaste zitplaatsen zijn verplicht in de kantine en op ons terras.

• Het eten/drinken afhalen bij een afhaalpunt (binnen) mag zonder CTB maar met mondkapje.

Dat betekent dus dat we helaas ook weer moeten gaan handhaven op bovenstaande maatregelen. Niet omdat we dat zo leuk vinden maar wel omdat wij als bestuur vinden dat de landelijk afgekondigde maatregelen op iedereen van toepassing zijn en dus voor iedereen moeten gelden. Daarnaast lopen we dan ook minder of geen risico beboet te worden voor overtreding van de regels en maatregelen.

Maar in alles wat we doen binnen onze vereniging en binnen onze accommodatie staat voorop: NEEM JE EIGEN VERANTWOORDELIJKHEID. DENK NIET ALLEEN AAN JE ZÈLF MAAR VOORAL OOK AAN ANDEREN DIE WELLICHT MEER KWETSBAAR ZIJN!!

Met dit protocol hoopt het bestuur op een zorgvuldige wijze nadere invulling te hebben gegeven aan de door de overheid opgelegde richtlijnen. Het bestuur vertrouwt er op dat alle betrokkenen zich aan dit protocol zullen houden. Voornoemde maatregelen gelden vooralsnog tot 4 december a.s. Veel trainings- en wedstrijdplezier en een goede gezondheid!

Namens het bestuur VV Geldrop,

Peter Verstraaten, voorzitter