• Competitie-indelingen Geldrop heren 1, 2 en vrouwen 1

  12 jul 2022
 • De competitie-indelingen voor Geldrop heren 1, 2 en vrouwen 1 zijn bekend. Met name heren 1 treft in de nieuwe voetbaljaargang (2022-2023) veel nieuwe tegenstanders in vergelijking met afgelopen seizoen.

  Heren 1 is ingedeeld in de 1e klasse B en speelt hierin tegen Best Vooruit, DOSKO, Erp, FC Eindhoven/av, Marvilde, Nemelaer, Heeze, 't Zand, Kruisland, Sarto, TAC'90, VOAB en FC Boshuizen. Een indeling die ook in het komende seizoen voor het nodige aantal kilometers zorgt, met o.a. dus uitwedstrijden in Den Haag (TAC’90) en Leiden (FC Boshuizen).

  De indeling van heren 2 kent minder verrassingen. Nieuw in de reserve Hoofdklasse zijn VOAB, TSC, Den Dungen en Best Vooruit. Verdere opponenten zijn EFC, JEKA, Heeze, Nemelaer, Oirschot Vooruit, Rijen, RKDVC, Sarto en Wilhelmina Boys.

  Na de mooie promotie van afgelopen seizoen is vrouwen 1 ingedeeld in de 2e klasse B Amstenrade, DAW Schaijk, Festilent, Leveroy, RKHBS, SSS’18 en Wittenhorst zullen het 1e halfjaar de tegenstanders zijn.

  We wensen onze selectie alvast veel succes komend seizoen en hopen wederom u te mogen verwelkomen op sportpark De Kievit!