• Vanuit de verenigingsondersteuning zijn wij, Leef! Geldrop-Mierlo, actief aan de slag gegaan met diverse projecten, waaronder de sportcafés, verenigingsondersteuning en ondersteuning van en tijdens diverse activiteiten. Vanaf 2020 gaan we aan de slag met een nieuw project, namelijk de coachavond!

Gedurende het schooljaar organiseren we in samenwerking met LEVgroep Geldrop-Mierlo vier avonden per jaar waar trainers, coaches en kaderleden van sportverenigingen handvaten leren voor een bepaald thema. Deze handvaten kunnen jullie meenemen naar hun trainingen, wedstrijden en eventueel andere activiteiten. Iedere bijeenkomst heeft een ander thema.

Het eerste thema is: ‘’afgeleid zijn/afleidend gedrag tijdens de training.’’

Tijdens deze avond gaan we op een interactieve wijze, in kleine groepen, met jou als trainer, coach of kaderlid aan de slag op het gebied van afleidend gedrag. Het belangrijkste wat we deze avond willen meegeven aan iedereen is het volgende:

• Het gevoel enkele zaken toe te kunnen passen tijdens de training(en)/wedstrijd(en);
    • het gevoel dat je nieuwe handvaten hebt om toe te kunnen passen tijdens je training of wedstrijd;
    • het gevoel dat je nieuwe connecties en netwerken hebt kunnen leggen, waarmee je samen kunt sparren over bepaalde thema’s;
    • het gevoel dat je de kinderen/jongeren beter en sterker in het veld kunt zetten.

Op dinsdagavond 18 februari 2020 van 19.30-21.00 uur organiseren we de eerste coachavond.

De avond zal deze keer plaats vinden bij Voetbalvereniging Geldrop (Sportpark De Kievit, Kervel 6, 5667 KN Geldrop). We willen de locatie steeds wisselend laten plaats vinden. Dus de volgende bijeenkomst vindt weer elders plaats. Je bent niet verplicht om bij alle thema’s aan te sluiten, alleen de thema’s die je aanspreken.

Wij nodigen alle trainers, coaches, kaderleden en overige geïnteresseerde vrijwilligers van uw sportvereniging uit om tijdens deze leerzame avond aanwezig te zijn. We starten om 19:30 uur en eindigen de avond (inhoudelijk) om 21:00 uur. Afsluitend kan er nog genetwerkt en geborreld worden.

Aanmelden
    Wij willen je vriendelijk verzoeken om je aan te melden via de website. Dat kan via deze link. Iedere trainer, coach of kaderlid dient zichzelf individueel aan te melden, zodat wij onszelf kunnen voorbereiden op het aantal deelnemers. Mochten jullie met 15 personen of meer willen deelnemen aan de coachavond, neem dan even contact op via info@leefgeldrop-mierlo.nl. We kunnen dan een op maatgemaakte coachavond voor en bij jullie vereniging organiseren.

De avond heeft absoluut een toegevoegde waarde aan jouw kennis en kunde als trainer, coach of kaderlid. Wij hopen op een grote opkomst en zien ernaar uit om velen van jullie te ontmoeten!

Namens,

Leef! Geldrop-Mierlo en de LEVgroep Geldrop-Mierlo