• Wil je lid worden? Lees dan eerst deze informatie

  Wil je graag lid worden van V.V. Geldrop vul dan onderstaand formulier in en wij nemen contact op. Aanmelden betekent dus niet meteen dat je bent ingeschreven en/of dat er plek is binnen je leeftijdcategorie. Wil je weten of er plek is in een bepaald team neem dan contact op met de betreffende hoofdleider. Je mag ook eerst drie keer meetrainen voordat je je aanmeldt. Ook voor het proeftrainen vragen we je om onderstaand inschrijfformulier in te vullen en bij de opmerkingen ‘proeftraining’ te vermelden.

  Op de contactpagina vind je de emailadressen van de hoofdleiders per leeftijdscategorie. In de welkomstbrochure voor pupillen vind je alle informatie. Op deze pagina vind je het contributiebeleid.

  Trainers gezocht
  Nieuwe spelers zijn van harte welkom maar voor ieder team hebben we natuurlijk ook een trainer nodig. Dus vind je het leuk om jouw zoon of dochter training te geven? Meld dan jezelf aan als trainer via onderstaande aanmeldknop.

 • Aanmelden

  Lidmaatschap

  Het belangrijkste deel van je aanmelding bij Geldrop is de sport en activiteit die je wilt gaan beoefenen. Binnen Geldrop kunnen verschillende sporten of activiteiten worden beoefend. Kies hieronder de gewenste activiteiten.

  Voormalige of huidige vereniging

  Ben je al eerder lid geweest of ben je nog lid van een vereniging die aangesloten is bij de KNVB?
  Vul dan indien bekend onderstaande gegevens in.

  Je gegevens

  Adres

  Contact

  Opmerkingen

  Heb je voorkeuren voor de spelvorm, het team waar je graag in zou willen spelen of iets anders dat je aan de ledenadministrateur van Geldrop wilt meegeven? Geef dat dan hieronder aan.

  1000

  Privacyverklaringen

  Lees de onderstaande privacyverklaringen van Geldrop en de KNVB goed door voordat je je aanmeldt. In deze verklaringen staat hoe Geldrop en de KNVB omgaan met persoonsgegevens.