• Het bestuur van VV Geldrop heeft op basis van het advies van de senioren selectiecommissie besloten het opstarten van een JO23 voorlopig uit te stellen.

De clubcultuur, de aantallen voor een representatief 2e elftal en het feit dat we vanwege corona geen ervaringen hebben kunnen delen met verenigingen die wel reeds gestart zijn, hebben het bestuur doen besluiten om het komende seizoen niet te starten met een JO23. Wel zullen we het fenomeen JO23 goed in de gaten houden de komende tijd.

Dit houdt in dat we doorgaan met een 2e zoals we gewend zijn, dus onderdeel zijn van de selectie en op zondag voetballen.

Het verschil met voorgaande jaren zal zijn dat er sneller doorgeselecteerd zal worden.

Gijs Bonnema zal samen met zijn staf het 2e gaan trainen/coachen.

We hopen je hiermee voldoende te hebben geïnformeerd.

Namens het bestuur,

Peer Verstraaten, Voorzitter