• Een gehavend Geldrop (o.a. de ervaren spelers Wouter Verstraaten, Tijn van Vlerken en Mick Schoonheijm ontbraken) moest aantreden tegen Dosko uit Bergen op Zoom wederom een onbekende ploeg voor de Geldroppenaren. Al in de 5e minuut moest Geldrop de 1-0 incasseren. Een verkeerde inspeelpass van achteruit werd onderschept en vanaf 18 meter feilloos in de lange hoek geschoten

    Toch pakte de jonge ploeg (gem leeftijd was vandaag 22 jaar) van Marco vd Braken en William van Moorsel het goed op en Geldrop creëerde enkele mogelijkheden maar telkens ontbrak de scherpe in de eindpass. Zo ook in de 25e minuut toen Wessel van Moorsel een misverstand in de verdediging van Dosko niet kon afstraffen en zijn schot voorlangs zag gaan. Het spel golfde op en neer waarbij Dosko nog 1 kans creëerde en Geldrop maar moeite bleef houden met de concentratie in de eindfase van een aantal mooie aanvallen waarbij de jonge Hugo Deenen (18 jaar) telkens een belangrijke rol vervulde. Uiteindelijk gingen beide ploegen met een 1-0 ruststand de kleedkamers in.

    Na de thee kwam Geldrop zeer scherp uit de kleedkamer want binnen 10 minuten werd de achterstand omgezet naar 1-2 voorsprong. De 1-1 was een indraaiende vrijetrap vanaf links van Hugo Deenen die bij de 2e paal binnenviel waarna 5 minuten later Wessel van Moorsel aan de rechterkant werd aangespeeld en zijn voorzet knap werd binnengekopt door Jimmey Granviel.

    DOSKO ging op zoek naar de gelijkmaker. Deze viel dan ook in de 61e minuut. Een afgemeten voorzet werd bij de 2e paal binnengekopt. Beide teams gingen vervolgens voor de overwinning waarbij Geldrop in de 89e minuut aan het langste eind trok. Via een schitterende aanval, opgezet vanaf eigen helft door Hugo Deenen, kwam de bal wederom bij Wessel van Moorsel terecht. Met een afgemeten voorzet bediende hij de doorgelopen Hugo Deenen die zijn tweede treffer van de middag kon aantekenen en dus de 2-3 binnenschoot.

    De laatste tien minuten waren nog spannend door de druk van de thuisploeg maar Geldrop gaf ging krimp en nam de volle winst mee de bus in. Een belangrijke en zeer knappe overwinning van de Geldroppenaren die volgende week thuis wederom een onbekende mag ontvangen namelijk FC Boshuizen uit Leiden.