• Beeldsamenvatting Veritas heren 1 - Geldrop heren 1

    18 dec 2019
  • Het Limburgse TV-station TVEllef maakte een beeldsamenvatting van de ontmoeting tussen Geldrop heren 1 en Veritas heren 1, die via deze link te zien is: https://youtu.be/S5L5FiAE1OY. De uitwedstrijd in Neeritter werd afgelopen zondag overtuigend met 0-4 gewonnen en zo sloot de ploeg van Pierre van den Eeden voetbaljaar 2019 meer dan prima af. Voor de doelpunten zorgden Ron Jansen en Stijn Lanen (3 keer).

    Datzelfde gold overigens ook voor Geldrop heren 2. De formatie van Roel van den Heuvel won afgetekend met 0-3 bij Oirschot Vooruit heren 2. Tom Sas, Romano ter Linden en Thijs Scheenloop vonden het net. Geldrop vrouwen 1 mocht twee weken eerder aan de winterstop beginnen. Het elftal van Sander Noijen zegevierde met 3-0 tegen RKMSV vrouwen 1 uit het Limburgse Meijel en wist de eerste seizoenshelft dus ook goed af te sluiten. De treffers kwamen op naam van Ellen van der Hulst en Sabine Ronde (2 keer).

    Als we halverwege seizoen 2019-2020 de balans opmaken zien we dat Geldrop heren 1 op een zeer verdienstelijke 4e plaats in de 1e klasse D staat, Geldrop heren 2 de trotse koploper is van de reserve Hoofdklasse A is en Geldrop vrouwen 1  terug te vinden is op een 5e plaats in de 3e klasse G. De verschillen in deze competitie zijn, net als bij de heren overigens, klein. Dus bij een aantal overwinningen en wat misstappen van de tegenstanders, is het niet ondenkbaar dat de dames zich nestelen in de top 3 van de 3e klasse G.

    Al deze prestaties van onze seniorenselectie zijn een compliment waard. Tot slot hopen we uiteraard ook in 2020 weer op uw steun langs de lijn!